ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣΜ 20/03/2024

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 19:00, στο πλαίσιο της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, θα διεξαχθούν οι Εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.19 συμμαθητές μας που αποφοίτησαν από το 1964 μέχρι το 2022 έχουν θέσει υποψηφιότητα και ζητούν την ψήφο μας

Υποψήφια Πρόεδρος
Κατερίνα Τσαλιγοπούλου (’94)

Υποψήφιοι για τις εκλογές ανάδειξης του ΔΣ του ΣΑΣΜ
Σοφία Βυθούλκα (’91)
Χρήστος Γεωργουσόπουλος (’91)
Μανώλης Γιαννακός (’88)
Μιλένα Ζαφειροπούλου (’88)
Νίκος Ζόμπολας (’92)
Δημήτρης Καλαϊτζάκης (’91)
Ανδρέας Καλλιγάς (’64)
Δάφνη Κανάκη (’87)
Ορέστης Κουζούπης (’20)
Γιάννης Κουτρουμπής (’08)
Χαρίλη Μυλωνοπούλου (’92)
Ηρακλής Ρίζος (’22)
Τάσος Σταμέλος (’94)
Μαρία Τρέζου (’95)
Μυρτώ Φινέ (’02)

Εξελεγκτική επιτροπή
Λόις Κατσέλη (’99)
Χρήστος Τζαβάρας (’80 )
Στέλιος Χανδράκης (’92)

Πληροφορίες Εκλογικής Διαδικασίας
Η Γενική Συνέλευση θα είναι υβριδική, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας στο θέατρο ή εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση διαδικτυακά.
Οι εκλογές θα γίνουν με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω πλατφόρμας της εταιρείας electobox, που εξασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας.
Δικαίωμα παρακολούθησης και ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη για το έτος 2023-24.
Όσα μέλη είναι ήδη ταμειακώς ενήμερα θα λάβουν email επιβεβαίωσης των στοιχείων τους προκειμένου να έχουν δυνατότητα να ψηφίσουν.
Όσα μέλη επιθυμούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους, μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες εδώ.
Η συνδρομή είναι προαιρετική για αποφοίτους των ετών 2020– 2021 – 2022 – 2023.
Όσα μέλη πληρώσουν την συνδρομή τους ηλεκτρονικά, μέχρι την ημέρα της ΓΣ στις 18:00, θα πρέπει να στείλουν τα σχετικά αποδεικτικά στο sasmadmin@gmail.com ώστε να συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους και να έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν.
Όσα μέλη πληρώσουν την συνδρομή τους στο Σχολείο μέχρι την έναρξη της ΓΣ θα συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους και θα λάβουν e-mail κατά τη διάρκεια της ΓΣ προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν.
Κάθε μέλος μπορεί να έχει μία (1) εξουσιοδότηση, αποστέλλοντας email στο sasmadmin@gmail.com μέχρι το τις 18:30 της ημέρας της διεξαγωγής των εκλογών αναφέροντας πλήρως το ονοματεπώνυμο του εξουσιοδοτούντος μέλους και του εξουσιοδοτουμένου.
Οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν έναν (1) σταυρό προτιμήσεως για τον Πρόεδρο, έως οκτώ (8) σταυρούς προτιμήσεως για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και έως τρεις (3) σταυρούς προτιμήσεως για την Εξελεγκτική Επιτροπή.
Κατά τα λοιπά ισχύουν τα άρθρα του Καταστατικού.
ΣΑΣΜ