Πολιτιστική Εξόρμηση – Επίδαυρος

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη συνεχίζει τις πολιτιστικές δράσεις το καλοκαίρι και διοργανώνει διήμερη εξόρμηση στην Επίδαυρο στις 16 & 17 Ιουλίου 2016!

Θα παρακολουθήσουμε την παράσταση “Αντιγόνη” του Σοφοκλή, από το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, στην οποία συμμετέχει ο απόφοιτος μας Δημήτρης Λιγνάδης (’82). Στο κορυφαίο έργο του Σοφοκλή κυριαρχεί η θεματική της σύγκρουσης ανάμεσα στους νόμους της ηθικής και τους νόμους της πολιτείας, που φτάνει στην κορύφωσή της με τους ήρωες να επαληθεύουν την τραγική τους υπόσταση, κρατώντας μέχρι τέλους τη θέση στην οποία τους έφερε η μοίρα.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει επίσης βόλτα στην Παλαιά Επίδαυρο, δείπνο μετά την παράσταση στην ιστορική ταβέρνα “Λεωνίδας” στο Λυγουριό, διανυκτέρευση στο Ναύπλιο στο Nafplia Ηotel και μπάνιο στη θάλασσα και βόλτα στην πόλη πριν την επιστροφή μας στην Αθήνα την Κυριακή.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, για αυτό δηλώστε άμεσα συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ. Οι ταμειακώς ενήμεροι απόφοιτοι θα έχουν προτεραιότητα, ενώ ο μέγιστος αριθμός κρατήσεων θέσεων ανά άτομο θα είναι 2.

Το πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνει τη μεταφορά με πούλμαν, τη διαμονή, το εισιτήριο (Β Ζώνη) και το δείπνο μετά την παράσταση. Το κόστος συμμετοχής για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΣΑΣΜ είναι 95€, ενώ για τους υπόλοιπους εκδρομείς είναι 105€. Μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες και το πρόγραμμα πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων του ΣΑΣΜ, Μυρτώ Φινέ (’02).