ΣΑΣΜ Forum “Κατασκευή + Νέοι Ορίζοντες”

ΣΑΣΜ Forum “Κατασκευή & Νέοι Ορίζοντες”

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη σας προσκαλεί στη πρώτη μεγάλη εκδήλωση του, με στόχο την κλαδική επαγγελματική δικτύωση, με τίτλο ΣΑΣΜ Forum “Κατασκευή + Νέοι Ορίζοντες“.

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει ομιλίες καταξιωμένων επαγγελματιών του ευρύτερου κατασκευαστικού κλάδου, workshops διαφορετικής θεματολογίας, έκθεση υλικών και συστημάτων των αποφοίτων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο και παρουσιάσεις των μεγαλύτερων επικείμενων κατασκευαστικών έργων στην Ελλάδα, συγκεκριμένα της ανάπλασης του Ελληνικού και της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξη στο Πειραιά. Η ημερίδα θα κλείσει με εκδήλωση δικτύωσης, όπου οι συμμετέχοντες και οι ομιλητές θα μπορούν να συζητήσουν κατ’ιδίαν και να ανταλλάξουν επαγγελματικά στοιχεία επικοινωνίας.

Παράλληλα, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί σειρά ομιλιών – παρουσιάσεων διακεκριμένων αποφοίτων αρχιτεκτόνων με τίτλο Αρχιτεκτονικές Διαδρομές. Θα ακολουθήσει networking cocktail, καθώς και τα εγκαίνια της έκθεσης που θα παραμείνει στους χώρους του Σχολείου μέχρι και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση απευθύνεται –πρωτίστως, αλλά όχι αποκλειστικά– σε απόφοιτους και μη, επαγγελματίες του ευρύτερου κατασκευαστικού κλάδου. Η είσοδος την Τετάρτη θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ το Σάββατο θα είναι δωρεάν για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΣΑΣΜ και 5 ευρώγια όσους δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες της εκδήλωσης στο forum.sasm.gr