Η ❤️ του τουρισμού χτυπάει εδώ!

Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Ο ΣΑΣΜ έχει ως θεμελιώδη στόχο την επαγγελματική δικτύωση των μελών του, με κύριο σκοπό τη δημιουργία και ανάπτυξη συνεργασιών και συνεργειών, ώστε να προωθούνται και να επωφελούνται επαγγελματικά όλοι όσοι ανήκουν στην ευρύτερη οικογένειά του.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουμε το Forum «Τουρισμός & Νέοι Ορίζοντες»στις 30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκειά του θα φιλοξενηθούν στους χώρους του Σχολείου, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, ομιλίες, workshops, εκθέσεις, καθώς και περίπτερα όπου απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους σε κλάδους όπως:

Είναι μεγάλη μας χαρά να σας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση να συμμετάσχετε, έτσι ώστε να παρουσιάσετε τη δράση σας, τη δουλειά και το μεράκι σας στα επιμέρους σχετικά επαγγέλματα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε άλλους απόφοιτους με ανάλογα ενδιαφέροντα και φυσικά να σας γνωρίσουν και να σας προτιμήσουν κι εκείνοι, με άμεσες προοπτικές συνεργασίας.

Δήλωση Συμμετοχής

Στον ΣΑΣΜ έχουμε ο καθένας τις δικές του ανάγκες αλλά και τις δικές του δυνατότητες στον εξαιρετικά πολυδιάστατο και πολυσύνθετο χώρο του τουρισμού. Η μαγική λέξη για το αύριο είναι οι συνέργειες και ένα μεγάλο βήμα για τη δημιουργία τους είναι οι κοινές αρχές και φυσικά η διασύνδεση. Το ΣΑΣΜ Forum αποτελεί κορυφαία ευκαιρία να γνωριστούμε και να δικτυωθούμε επαγγελματικά. Μοιραζόμαστε ήδη πάρα πολλά, δηλώστε το «παρών» και εμείς θα φροντίσουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερα!