Krav Maga Self-Defence

Πότε:
Κυ 18 Νοέμβριος, 2018 @ 12:00 μμ – 2:00 μμ
2018-11-18T12:00:00+02:00
2018-11-18T14:00:00+02:00
Πού:
Σχολή Μωραΐτη
Αλ. Παπαναστασίου
Ψυχικό 154 52
Ελλάδα

 

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραϊτη διοργανώνει Εισαγωγικό Workshop με τίτλο “Krav Maga Self-Defence“, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στις 12:00 στο Σχολείο.

 

Λίγα λόγια για το Krav Maga

Tο Krav Maga (που στα εβραϊκά σημαίνει «μάχη επαφής») είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας που διδάσκει πώς να αποφεύγονται, να αντιμετωπίζονται και να ξεπερνιούνται όλων των ειδών οι επιθέσεις και η βία. Δημιουργήθηκε από τον Ίμι Λίχτενφελντ, έναν Ούγγρο-Ισραηλινό παλαιστή και μποξέρ, τη δεκαετία του ’30 και είναι πλέον εδραιωμένο σε όλο τον δυτικό κόσμο ως το πιο άρτιο σύστημα αυτοάμυνας.

Βασικός στόχος είναι να προετοιμάσει τους εκπαιδευόμενους στα αντικείμενα της αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, στις ικανότητες της μάχης και της αναμέτρησης, όπως επίσης και στην ικανότητα να υπερασπίζονται άλλους, με έναν μοναδικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλιών. Οι τεχνικές του Krav Maga διαφέρουν από αυτές των υπολοίπων πολεμικών τεχνών επειδή πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι μακράν πολύ πιο πρακτικές και εφαρμόσιμες σε αληθινές συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα, στο Krav Maga η εκπαίδευση είναι δομημένη πάνω σε πραγματικά σενάρια επιθέσεων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες (στο δρόμο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο χώρο εργασίας κ.ά.). Αυτή η λογική, αλλά και η γενική προσέγγιση του Krav Maga, πηγάζουν από τη μοναδική διδακτική μεθοδολογία και το εκπαιδευτικό σύστημά του, τα οποία επιτρέπουν στον ασκούμενο να χρησιμοποιεί τα φυσικά του ένστικτα στην αυτοάμυνα.

Σήμερα έχει εξελιχθεί σε άκρως δημοφιλή τέχνη, που συνδυάζει τη σωματική άσκηση (fitness) και την αυτοπροστασία (self-defense) κάτω από την αιγίδα της παγκόσμια αναγνωρισμένης ομοσπονδίας I.K.M.F.(International Krav Maga Federation).

Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματικής κατασκευής ή φυσικής κατάστασης, και είναι εύκολο στην εκμάθησή του.

 

Κρατήστε τώρα τη θέση σας εδώ!

 


Εκπαιδευτής: Γιώργος Σιατίστας

O Γιώργος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της I.K.M.F (International Krav Maga Federation). Αυτή τη στιγμή κατέχει τον βαθμό Expert 1, με ειδικότητα σε: Civilians, Women, Kids & V.I.P. Το 2017 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στη βασική σχολή της I.K.M.F. Martial Way στο Ο.Α.Κ.Α. Από το 2013 είναι ιδιοκτήτης και βασικός εκπαιδευτής στη σχολή αυτοάμυνας NORTH EAST Krav Maga στην Αγία Παρασκευή, καθώς και στη σχολή Κrav Maga Contact Combat στον Περισσό. Πρόσφατα συμμετείχε ως εκπαιδευτής και εισηγητής σε σεμιναριακό κύκλο αυτοάμυνας για γυναίκες (STAY AWAY) στην Mercedes Benz, στην Κηφισιά.