Πολιτιστική Εξόρμηση – Επίδαυρος 2017

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη συνεχίζει τις πολιτιστικές δράσεις το καλοκαίρι και διοργανώνει για δεύτερη χρονιά διήμερη εξόρμηση στην Επίδαυρο στις 29 & 30 Ιουλίου 2017!

Θα παρακολουθήσουμε την παράσταση «Άλκηστη» του Ευριπίδη, από το Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία της βραβευμένης αποφοίτου μας Κατερίνας Ευαγγελάτου (’97). Όπως αναφέρει η σκηνοθέτης, η συνύπαρξη τραγικών και κωμικών στοιχείων στο έργο, οι εκπληκτικές ρεαλιστικές του λεπτομέρειες καθώς και το αινιγματικό τέλος του, καθιστούν την Άλκηστη μοναδική και δυσχεραίνουν την ειδολογική κατάταξή της. Η παράσταση επιχειρεί να αναδείξει τη συνύπαρξη των δύο Κόσμων του έργου, του ρεαλισμού και της ποίησης, του πικρού σαρκαστικού χιούμορ και της αγωνίας του ανθρώπου μπροστά στον Θάνατο. Η Άλκηστη είναι ένα αδυσώπητο, κυνικό δράμα που γελά σαρκαστικά.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει επίσης βόλτα και διανυκτέρευση στο Ναύπλιο στο Nafplia Ηotel, δείπνο μετά την παράσταση στην ιστορική ταβέρνα «Λεωνίδας» στο Λυγουριό, και μπάνιο στη θάλασσα και βόλτα στην Παλαιά Επίδαυρο, πριν την επιστροφή μας στην Αθήνα την Κυριακή.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, για αυτό δηλώστε άμεσα συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ. Οι ταμειακώς ενήμεροι απόφοιτοι θα έχουν προτεραιότητα, ενώ ο μέγιστος αριθμός κρατήσεων θέσεων ανά άτομο θα είναι 2.

Το πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνει τη μεταφορά με πούλμαν, τη διαμονή, το εισιτήριο (Β Ζώνη – κάτω διάζωμα) και το δείπνο μετά την παράσταση. Το κόστος συμμετοχής για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΣΑΣΜ είναι 120€, ενώ για τους υπόλοιπους εκδρομείς είναι 130€. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες και αναλυτικό πρόγραμμα πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων του ΣΑΣΜ, Μυρτώ Φινέ (’02).