Ιούνιος

Ο Ιούνιος μπήκε με λίγη παραπάνω ζεστή, με λίγο παραπάνω κοβιντ, με την έναρξη των Πανελληνίων και των εξετάσεων του Γυμνασίου, την λήξη των εξετάσεων του Λυκείου, εξεταστική, με σχολικές γιορτές, παραστάσεις μπαλέτου, αθλητικές επιδείξεις, τα Ποσειδώνεια, και χίλια δυο άλλα.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για τις Ευρωεκλογες. Υποψήφιοι είναι οι Γιάννης Βαρουφάκης (’78) με τον ΜΕΡΑ 25 και ο Πέτρος Κόκκαλης (’87) με τον ΚΟΣΜΟΣ. Και οι δύο είναι εμπνευστές και συνιδρυτές των κομμάτων τους ο Γιάνης διετελεσε Βουλευτής και Υπουργός Οικονομικών, ενώ ο Πέτρος είναι Ευρωβουλευτής.
*Ζητάμε συγγνώμη εάν κατεβαίνετε εσείς ή κάποιος συμμαθητής/συμμαθήτριά σας στις Ευρωεκλογές και δεν το έχει “πιάσει” το ραντάρ μας.


Η τάξη του 1994 συναντήθηκε την 1η Ιουνίου, η τάξη του 1974 την 5η Ιουνίου ενώ η τάξη του 1984 θα συναντηθεί στις 12 Ιουνίου.


Ο ΣΑΣΜ διοργανώνει συνέδριο με θέμα την Ελλάδα του αύριο που χτίζεται σήμερα.
Το περιβάλλον, η τεχνητή νοημοσύνη και η βιώσιμη αναπτυξη είναι τρεις βασικοί παράγοντες που μας επηρεάζουν όλους στην καθημερινότητά μας λιγότερο ή περισσότερο και είναι καθοριστικοί για την πορεία των επόμενων ετών.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2024.

Η πρώτη οργανωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19:30 στην Αίθουσα Μουσικής και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην οργάνωση και στην υλοποίηση του.


Συνεχίζεται η Δράση Αγάπης και η προσφορά των μελών του Συνδέσμου μας είναι συγκινητική ηδη. Καλύπτουμε τις ανάγκες σε καλοκαιρινά ρούχα για 115 παιδιά, 0-17 ετών, που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού “Η Μητέρα”, στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Πεντέλης (πρώην Αναρρωτήριο) και στη Μονάδα Προστασίας του Παιδιού ‘’Αγ. Ανδρέας’.
Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής- στην οποία εντάσσονται οι παραπάνω φορείς- είναι ο απόφοιτος Γιάννος Λιβανός (’94).
Η δράση συνεχίζεται έως τις 12 Ιουνίου και μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε στο λογαριασμό του ΣΑΣΜ στην Alpha Bank (ΙBAN: GR 53 0140 1640 1640 0200 2000 625).


Εκδρομή στην Επίδαυρο 24 και 25 Αυγούστου για να παρακολουθήσουμε την παράσταση “Ικέτιδες” του Αισχύλου από το Θέατρο του Νέου Κόσμου και το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν.
Το έργο είναι σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη (’87), τα σκηνικά- κοστούμια της Χριστίνας Κάλμπαρη (’93) και στο ρόλο της Υπερμνήστρας είναι η Λένα Παπαληγούρα (’01).

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει βόλτα και διανυκτέρευση στο Ναύπλιο στο Nafplia Ηotel, δείπνο μετά την παράσταση στην ταβέρνα “Κοκορομύτης” στην Άρια Ναυπλίου, και μπάνιο στη θάλασσα πριν την επιστροφή μας στην Αθήνα την Κυριακή.

Οι ταμειακώς ενήμεροι απόφοιτοι θα έχουν προτεραιότητα, ενώ ο μέγιστος αριθμός κρατήσεων θέσεων ανά άτομο θα είναι 2.
Το πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνει το εισιτήριο της παράστασης (Β Ζώνη-κάτω διάζωμα), τη μεταφορά με πούλμαν, τη διαμονή, και το δείπνο. Το κόστος συμμετοχής για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΣΑΣΜ είναι 125€, ενώ για τους υπόλοιπους εκδρομείς είναι 140€.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ με σειρά προτεραιότητας έως τις 24 Ιουνίου και καταβολή του ποσού συμμετοχής έως τις 27 Ιουνίου.