Newsletter ΣΑΣΜ. Ιανουάριος 2023

Αγαπημένοι συμμαθητές,

Η νέα χρονιά ξεκίνησε και εύχομαι υγεία- στην ψυχή και στο σώμα, αγάπη, τύχη, ευτυχία, ευημερία, έρωτα, αισιοδοξία, γαλήνη, επιτυχίες, εκπληρωμένα όνειρα και πραγματοποιημένες ιδέες με τους φίλους και την οικογένεια σας δίπλα σας.

Εργαστείτε για να όνειρα σας με πάθος και θέληση για να υπερπηδήσετε ότι φαίνεται αδύνατο. Κι αν στο τέλος δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, θα ξέρετε ότι προσπαθήσατε, ότι γεμίσατε νέες εμπειρίες και ίσως εκεί που φτάσατε να είναι καλύτερα από εκεί που θέλατε να πάτε. Αυτή είναι η χρονιά σας.

Μακάρι αυτή τη χρονιά να ανταμώνουμε πιο συχνά, να σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε και να διασκεδάζουμε παρέα.

Πείτε μας τις δράσεις σας, τις επαγγελματικές και τις προσωπικές να τις κοινοποιήσουμε στους συμμαθητές μας και ελάτε να κάνουμε την κοινότητα του ΣΑΣΜ πιο ενεργή και πιο μεγάλη.

Με αγάπη και εκτίμηση,

Κατερίνα Τσαλιγοπούλου (’94)


Φιλανθρωπική Δράση ΣΑΣΜ: Θαλπωρή Αγάπης/’Ασυλο Ανιάτων

Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε χρήματα με στόχο να προσφέρουμε θαλπωρή αγάπης διατηρώντας ζεστές με πετρέλαιο τις δομές του ‘Ασυλου Ανιάτων που φιλοξενούνται συνάνθρωποι μας με ανίατες χρόνιες ασθένειες.
Η ως τώρα ανταπόκριση σας είναι συγκινητική και σας ευχαριστούμε θερμά!
Εαν επιθυμείτε να συνεισφέρετε μπορείτε να κάνετε δωρεά στον λογαριασμό του ΣΑΣΜ με την αιτιολογία «ΣΑΣΜ.Θαλπωρή Αγάπης»:
IBAN GR5301401640164002002000625


«Χορεύοντας τη Μνήμη. Στιγμές ανθρώπων- σπονδυλωτές ιστορίες 1907-1922»

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη διοργανώνει μια ιστορική, μουσική και χορευτική παράσταση που αποτυπώνει τον Ελληνισμό την περίοδο 1907-1922 την Κυριακή 22/1/23 στις 12:00 μμ στο Θέατρο της Σχολής Μωραΐτη.

Στην παράσταση συμμετέχουν η ομάδα ελληνικών χορών του ΣΑΣΜ, το Λύκειον των Ελληνίδων- Περιφερειακό Τμήμα Χορού Χαλανδρίου, οι απόφοιτοι ηθοποιοί Μπετυ Αρβανιτη, Χάρης Ρώμας και Λενα Παπαληγουρα και 7 μουσικοί.


SAVE THE DATE Λέσχη Βιβλίου ΣΑΣΜ- Δευτέρα 06/02/23- Αίθουσα Μουσικής

Στη δεύτερη συνάντηση της Λέσχης Βιβλίου συναντούμε τη συγγραφέα Νάντια Γεωργακοπούλου και συζητάμε για το βιβλίο της Επιστροφή στη νέα Αθήνα.


SAVE THE DATE: Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΑΣΜ 19/02/23

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη και η Aurora διοργανώνουν την καθιερωμένη Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρες 09:00- 15:00 στο Γυμναστήριο του Σχολείου.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό του νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» με απόλυτη ασφάλεια και με όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της διασποράς του ιού COVID-19 και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών.


SAVE THE DATE Λέσχη Βιβλίου ΣΑΣΜ- Τετάρτη 22/02/23- Αίθουσα Μουσικής

Στη τρίτη συνάντηση της Λέσχης Βιβλίου συναντούμε τη απόφοιτο & συγγραφέα Δήμητρα Κολλιάκου (86′) και μιλάμε για το βιβλίο της “Αταραξία”.


Career Thursdays

Η πρωτοβουλία της Χαριλης Μυλωνόπουλου(‘92) -Senior HR Consultant & μέλος του Δ.Σ του ΣΑΣΜ για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου βιογραφικού και συμβουλευτικής υπηρεσίας για εύρεση εργασίας συνεχίζεται κανονικά και τη φετινή χρονιά, κάθε Πέμπτη απόγευμα 17:00-19:00 στο γραφείο του ΣΑΣΜ ή μέσω Zoom.
Για πληροφορίες & ραντεβού: 210 6756970
info@sasm.gr