ΟΦΘΑΛΜΟΣ Οφθαλμολογική Μονάδα

ΟΦΘΑΛΜΟΣ Οφθαλμολογική Μονάδα


Website: https://ophthalmos.gr/

Ο «Οφθαλμός» είναι το πρώτο Οφθαλμολογικό κέντρο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 1985. Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα Οφθαλμολογικά κέντρα της χώρας. Ιδρύθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο καθηγητή Σπύρο Γεωργαρά. H ιστορία του πάει χέρι-χέρι με την ανάπτυξη της Οφθαλμολογίας στη χώρα μας από τη δεκαετία του ’80.

Η εμπειρία και η ικανότητα του επιστημονικού προσωπικού μας καθώς και η χρήση των πιο σύγχρονων διαγνωστικών θεραπευτικών και χειρουργικών μεθόδων οδηγούν στην ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική αποθεραπεία των ασθενών μας.

Η ομάδα μας συνεργάζεται με το οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», του οποίου ο καθηγητής Σπύρος Γεωργαράς είναι διευθυντής της οφθαλμολογικής κλινικής, με το οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείου «METROPOLITAN», του οποίου είναι επίτιμος διευθυντής από το 2016, καθώς και με το νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ».

Παράλληλα, λειτουργούμε στις εγκαταστάσεις μας στη Γλυφάδα μια υπερσύγχρονη μονάδα ημερήσιας νοσηλείας. Ο «Οφθαλμός» είναι το μόνο οφθαλμολογικό κέντρο που διασφαλίζει τους ασθενείς του με αποκλειστική χρήση της μονάδας μας από ιατρούς του κέντρου του.

Έτσι σήμερα, βασιζόμενοι στη συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση του επιστημονικού προσωπικού μας, επενδύοντας συνεχώς σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξοπλισμό, ενισχύοντας το επιστημονικό δίκτυο συνεργασιών μας και συμμετέχοντας ενεργά διεθνώς στην εξέλιξη και την πρόοδο της οφθαλμολογικής επιστήμης και τέχνης, είμαστε σε μοναδική θέση να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση όλων των οφθαλμολογικών παθήσεων, ακόμα και εκείνων που θεωρούνται εξαιρετικά σπάνιες και δύσκολες στην εξειδικευμένη θεραπεία τους.


Προσφορά:

20% έκπτωση σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις στα μέλη του ΣΑΣΜ με απλή επίδειξη της κάρτας μέλους.

Ισχύς προσφοράς:

Η προσφορά ισχύει μέχρι ανακλήσεως.