Las Palmas

Las Palmas Athens


Απόφοιτος: Πάνος Γκουρούσης (‘02)

Facebook: Las Palmas.Athens

Instagram: Las_Palmas.Athens

Σ’ένα λατινοαμερικάνικο, technicolor σκηνικό, το Las Palmas υπόσχεται βραδιές γεμάτες δροσερά κοκτέιλ και πεντανόστιμο φαγητό. Τα χρώματα, οι γεύσεις και τα αρώματα των πιάτων αυτής της πλευράς του Ατλαντικού εδώ βιώνουν fusion, πληθωρικές εκδοχές και σε διακτινίζουν από την Κούβα μέχρι το Μεξικό κι από την Κολομβία μέχρι την Αργεντινή, εκεί που οι λαοί είναι γεμάτοι πάθος και ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή.

Μια χασιέντα στην καρδιά του Χαλανδρίου, με υπέροχες τεχνοτροπίες στους τοίχους, κατάφυτο περιβάλλον, αναπαυτικά καθίσματα και «όσμωση» με τη μπάρα, η οποία μιξάρει signatures και classics με απόλυτη μαεστρία αλλά και αστείρευτη δημιουργικότητα. 

Λαχταριστά tacos και εκρηκτικά chimichangas με pulled pork και ακαταμάχητο τυρί που σιγολιώνει, ανοίγουν την όρεξη συνοδεία από δροσερές Margaritas και αναζωογονητική nikkei με cheviche, tiraditos και ταρτάρ σολωμού σε tacos περίβλημα.

Πεντανόστιμα ορεκτικά ενθαρρύνουν τη «μέση», με εμπνευσμένες και πρωτότυπες επιλογές όπως τα tacos με καβούρι ή οι κροκέτες τυριού με μαρμελάδα ντομάτας και τσιπς πράσου. Στα κυρίως, μια γιορτή στην καλοφαγία, με steak sandwich, φιλέτο κοτόπουλου με πουρέ γλυκοπατάτας, απολαυστικό φιλέτο ψητού σολομού με αρωματισμένο ρύζι και σάλτσα ψητού ανανά ή χοιρινά ribs γαλλικής κοπής με Korean bbq sauce και baby λαχανικά, σ΄ένα μενού που επιμελείται ο Πέτρος Μάης.


Προσφορά:

15% έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού στα ταμειακώς ενήμερα μέλη καθημερινά.

 

Για κρατήσεις, καλέστε στο 694 630 8038.

Προσοχή: η επίδειξη της κάρτας θα πρέπει να γίνεται πριν την παραγγελία.

Ισχύς προσφοράς:

Η προσφορά ισχύει μέχρι ανακλήσεως.