Όμιλος Τουρνικιώτη

Όμιλος Τουρνικιώτη


Απόφοιτος: Καλλιόπη Τουρνικιώτη (’92)

Ιστότοπος: http://www.tournikiotisgroup.gr/


Ο όμιλος Τουρνικιώτη δραστηριοποιείται κυρίως στην εισαγωγή και εμπορία ειδών κλιματισμού και θέρμανσης για 40 χρόνια. Επίσημος αντιπρόσωπος κλιματιστικών Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, TCL, MIDEA CAC και AUX. Αντιπρόσωπος για τηλεοράσεις και λευκές συσκευές TCL. Αντιπρόσωπος ελαστικών Toyo και Linglong.


Προσφορά:

 Ο όμιλος Τουρνικιώτη δίνει στα μέλη του ΣΑΣΜ τη δυνατότητα να αποκτήσουν σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει ο όμιλος, όλα με την επίσημη εγγύηση του ομίλου Τουρνικιώτη.
Ο όμιλος αντιπροσωπεύει τα προϊόντα κλιματισμού Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, TCL, MIDEA CAC και AUX. Είναι επίσης αντιπρόσωπος για τις τηλεοράσεις και τις λευκές συσκευές TCL.
Η πώληση των προϊόντων θα γίνεται μετά από επικοινωνία, μέσω του υποκαταστήματος της αντιπροσωπείας στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 22 και Χαλκοκονδύλη, τηλ. 210-5235753.
Για τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της εταιρείας.
https://www.tournikiotisgroup.gr/ https://www.tclgreece.gr/ https://mitsubishiheavyindustries.gr/omilos-etaireion-toyrnikioti/

Ισχύς προσφοράς:

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.