Έκτακτη Αιμοδοσία – Κυριακή 7/2

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη, σε συνεργασία με την AURORA, στην οποία δραστηριοποιούνται πολλοί συναπόφοιτοί μας, διοργανώνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου «Έκτακτη Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας»!

Σας καλούμε να συμμετάσχετε λόγω της έλλειψης αίματος που έχει η Αιματολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» και να ανταποκριθείτε στην έκκληση αυτή αφιερώνοντας λίγα μόνο λεπτά.

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί στον χώρο του Γυμναστηρίου της Σχολής Μωραΐτη από τις 09:00 έως τις 14:00. Η διαδικασία είναι εύκολη, ανώδυνη και απολύτως ασφαλής. Γίνεται από το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ παράλληλα τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας για τον COVID-19.

Υπενθυμίζουμε ότι εθελοντές αιμοδότες δύνανται να είναι ενήλικες και έφηβοι άνω των 17 ετών, με Υπεύθυνη Δήλωση των κηδεμόνων τους.


Η “AURORA-Mαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Νοσήματα” δημιουργήθηκε το 2018 για να τιμήσει τη ζωή και τη μνήμη της Νίκολα Δαυίδ-Pinedo. Στηρίζει ασθενείς, αλλά και τις οικογένειές τους, διευκολύνοντας την πρόσβασή τους σε θεραπεία μέσω της παροχής στέγης. Στόχος της είναι επίσης να βοηθά ασθενείς με λευχαιμία και λέμφωμα μέσω άλλων υπηρεσιών υποστήριξης, καθώς και να στηρίζει τα νοσοκομεία με αγορά εξοπλισμού και χρηματοδότηση καινοτόμων θεραπειών και έρευνας. Μακροπρόθεσμος ακόμη στόχος της AURORA είναι να συστρατευθεί με την παγκόσμια μάχη κατά των αιματολογικών νόσων, ενισχύοντας την έρευνα αιχμής σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες στο www.aurora.gr