Νέα προσφορά: Μοριακή ανίχνευση SARS-CoV-2 και εξέταση ανίχνευσης αντισωμάτων IgM και IgG στον Όμιλο Ιατρικού

Νέα προσφορά: Μοριακή ανίχνευση SARS-CoV-2 και εξέταση ανίχνευσης αντισωμάτων IgM και IgG στον Όμιλο Ιατρικού Κέντρου

 

Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Mε μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε μια ακόμη παροχή προς τους ταμειακώς ενήμερους αποφοίτους, που προστίθεται στις 100 και πλέον προσφορές της ΣΑΣΜ Card που μπορείτε να δείτε εδώ. Ευχαριστούμε τον Όμιλο Ιατρικού Κέντρου και τους συναπόφοιτούς μας Βασίλη (’90) και Χρήστο (’97) Αποστολόπουλο, που στηρίζουν τον ΣΑΣΜ με ένα προνομιακό πακέτο προσφορών για τη Μοριακή Ανίχνευση του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2) με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συνδέσμου μας, τα παιδιά τους αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών τους. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις συναποφοίτων μας που αποδεικνύουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον Σύνδεσμο.

Συγκεκριμένα, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους 2020-2021 και μέχρι τις 31/12/2020 κάθε ταμειακώς ενήμερο μέλος απολαμβάνει τις κάτωθι παροχές:

Στην περίπτωση δειγματοληψίας στις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΣΑΣΜ:
* 50€/δείγμα για την μοριακή Ανίχνευση του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2)
* 40€ για την εξέταση ανίχνευσης αντισωμάτων IgM και IgG.

Για τα παιδιά των ταμειακώς ενήμερων μελών του ΣΑΣΜ:
* 50€/δείγμα για την μοριακή Ανίχνευση του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2)

Για τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών των ταμειακώς ενήμερων μελών του ΣΑΣΜ:
* 70€/δείγμα για την μοριακή Ανίχνευση του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2)
* 40€ για την εξέταση ανίχνευσης αντισωμάτων IgM και IgG.

Ο Όμιλος Ιατρικού Κέντρου περιλαμβάνει 4 σημεία εξυπηρέτησης στην Αττική (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Π. Φαλήρου και Ιατρικό Περιστερίου) και 1 σημείο εξυπηρέτησης στη Θεσσαλονίκη (Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης).

Επιπλέον, κατόπιν στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τη Fraport Greece πραγματοποιείται, χωρίς ραντεβού, δειγματοληψία και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» και αντίστοιχα του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», για την οποία ακολουθείται ειδική διαδικασία πληρωμής και η τιμή για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΣΑΣΜ ανέρχεται στα 70€ (λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ).

Ο Όμιλος Ιατρικού Κέντρου συνεργάζεται με το Διαγνωστικό Κέντρο Γενότυπος ΑΙΕ, το πρώτο εργαστήριο στην Ελλάδα που έλαβε διαπίστευση από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για τη Μοριακή Ανίχνευση του Κορωνοϊού (SARS-CoV-2) μέσω της CE-IVD πιστοποιημένης τεχνικής, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO-15189 για διαγνωστικές δοκιμασίες.

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να λάβετε τις παραπάνω προνομιακές τιμές θα πρέπει να είστε ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συνδέσμου για τη χρονιά 2020-2021 εξοφλώντας την επετειακή συνδρομή των 35 χρόνων λειτουργίας του ΣΑΣΜ, η οποία ανέρχεται στα 35€, είτε στο Γραφείο του ΣΑΣΜ είτε μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό που διατηρεί ο ΣΑΣΜ στην ALPHA BANK:

IBAN GR53 0140 1640 1640 0200 2000 625
(απευθείας στην ALPHA: 1640 0200 2000 625)
Δικαιούχος: ΣΑΣΜ
(μην ξεχάσετε να αναγράψετε το Ονοματεπώνυμο στην Αιτιολογία/Καταθέτη)

Να είστε πάντα υγιείς,

Το Διοικητικό Συμβούλιο