35 χρόνια ΣΑΣΜ – Ας γίνουμε περισσότεροι!

35 χρόνια ΣΑΣΜ – Ας γίνουμε περισσότεροι!

Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Το ξεκίνημα μίας σχολικής χρονιάς διαφορετικής από κάθε προηγούμενη σηματοδοτεί και την έναρξη της 35ης χρονιάς λειτουργίας ενός συνδέσμου αποφοίτων με ιστορία και αξία που οφείλει στα μέλη του.

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μαζί υλοποιήσει προσφέρουν σε όλους τους συμμετέχοντες γνώση, στήριξη, εμπειρίες και αναμνήσεις πολύτιμες. Αυτός ήταν πάντα ο σκοπός μας και αυτός, παρά τις προκλήσεις, θέλουμε να συνεχίσει να είναι.

Ωστόσο, για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται ο ΣΑΣΜ να μεγαλώσει και να καλωσορίσει και νέα μέλη. Φέτος λοιπόν, γιορτάζουμε τα 35 χρόνια του ΣΑΣΜ με μια επετειακή συνδρομή κόστους 35€ για όλα τα μέλη μας ευελπιστώντας ότι θα ενταχθούν κι άλλα νέα μέλη στην οικογένεια του ΣΑΣΜ.

Η συνδρομή θα ισχύει από 01 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι 31 Αυγούστου 2021, ανεξαρτήτως χρονικής στιγμής καταβολής της στο διάστημα αυτό. Περισσότερα για τη συνδρομή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο περισσότερα μπορούμε να καταφέρουμε. Ας γίνουμε, λοιπόν, αυτή τη χρονιά-ορόσημο για την ιστορία μας πιο συνδεδεμένοι από ποτέ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο