Συμμαθητές Ξανά

Επιστροφή στα αγαπημένα μας θρανία και στις αίθουσες που είναι γεμάτες αναμνήσεις.

Με νέους δασκάλους, εισηγητές, παλιούς συμμαθητές, συναπόφοιτούς μας να μας πουν νέα θέματα. Να διευρύνουμε το μυαλό μας με νέες γνώσεις, να ασκήσουμε το σώμα μας με όμορφες δραστηριότητες και να αποκτήσουμε καινούργια ενδιαφέροντα .

Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα θρανία για τον νέο κύκλο απογευματινών μαθημάτων “Συμμαθητές Ξανά” του Φθινοπώρου 2019. Αυτή τη φορά όχι για να βαθμολογηθούμε σε ό,τι πρέπει να μας διδάξουν, αλλά για να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Μπορείτε να δείτε εδώ τις περιγραφές και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των 20 εμπλουτισμένων μαθημάτων-διαλέξεων, όπου κάποια συνεχίζουν, κάποια γίνονται μετά από καιρό και κάποια είναι εντελώς νέα.

Ξεκινάμε την εβδομάδα 14-17 Οκτωβρίου με τα μαθήματα όλα εντελώς δωρεάν, έτσι ώστε να τα δοκιμάσετε και να ξεκινήσετε με όσα σας ενδιαφέρουν.

Υπεύθυνη για τον νέο κύκλο είναι η Γενική Γραμματέας του ΣΑΣΜ, Κατερίνα Τσαλιγοπούλου, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε για όποιο θέμα θέλετε.

Σας περιμένουμε όχι μόνο για να μάθετε καινούργια πράγματα, αλλά και να περάσετε και να νιώσετε όμορφα, γιατί όπως είχε πει ο Πλάτων “επιστήμη ποιητική ευδαιμονίας“.