ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-2020

Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Σήμερα ανοίγουν τα σχολεία και μαζί με τους μαθητές και τους επερχόμενους συναποφοίτους μας, ξεκινάει και για τον ΣΑΣΜ η νέα χρονιά 2019-2020. Ήδη έχουν προγραμματιστει νέες δράσεις, αλλά χωρίς την έμπρακτη στήριξή σας η υλοποίηση τους θα είναι ανέφικτη. Γιατί πολύ απλά ο ΣΑΣΜ είστε εσείς.

Οι ταμειακώς ενήμεροι απόφοιτοι λαμβάνουν με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους την κάρτα μέλους του ΣΑΣΜ (SASM Card), που τους εξασφαλίζει εμπορικά προνόμια, τόσο στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Συνδέσμου, όσο και σε πολλές υπηρεσίες και προϊόντα εταιριών στις οποίες -κατά κύριο λόγο- δραστηριοποιούνται απόφοιτοι.Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την καταβολή της συνδρομής πατώντας εδώ και για τα προνόμια της κάρτας εδώ και εμείς θα σας την παραδώσουμε στην πόρτα σας με την Speedex πατώντας εδώ!

Ως Διοικητικό Συμβούλιο μεριμνά μας είναι η στήριξη όλων των αποφοίτων, αλλά και η αναγνώριση και προώθηση των δραστηριοτήτων όσων συμβάλλουν έμπρακτα στη συνέχιση του έργου του Συνδέσμου.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη και ελπίζουμε οι ενεργοί απόφοιτοι φέτος να είμαστε ακόμη περισσότεροι! Καλή μας αποφοιτική χρονιά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο