Akros Food

Akros Food


Απόφοιτος: Κατερίνα Αθανασούλη (’16)

Ιστότοπος: http://www.akros.gr


Το Akros είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που φιλοξενεί πάνω από 5000 ελληνικούς και ξένους κωδικούς. Το κύριο κομμάτι μας είναι η κάβα μας όπου μπορείτε να βρείτε ‘απλούς και καθημερινούς’ αλλά και πολύ σπάνιους κωδικούς; πάνω από 1000 κρασιά και πάνω από 1000 αλκοολούχα ποτά.

Επιπλέον διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για ομάδες πληθυσμού με ειδικές διατροφικές ανάγκες (Βιολογικά, Χωρίς Γλουτένη /Χωρίς Ζάχαρη / Vegetarian / Vegan / Super Foods / Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής / Ωμοφαγικά / Χωρίς Αλάτι / Μακροβιοτικά / Παιδική Διατροφή / Αδυνάτισμα).

Οι παραγγελίες που εξυπηρετούμε είναι και B2C & B2B, ετοιμάζουμε εταιρικά δώρα, αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις, προσφέρουμε yachting services και στέλνουμε άμεσα και με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μπορείτε να βρείτε και τα προϊόντα μας στην Amazon, στο Skroutz και στο Shopflix.

Προσφορά:

10% έκπτωση στο e-shop, για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη με χρήση κωδικού που προμηθεύεστε από τη γραμματεία του ΣΑΣΜ.10% έκπτωση σε όλα τα μέλη του ΣΑΣΜ για όλα τα κρασιά και τα ποτά,

Ισχύς προσφοράς:

Η προσφορά ισχύει μέχρι ανακλήσεως.