Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών


Απόφοιτοι: Βασίλης (’91) και Χρήστος (’97) Αποστολόπουλος


Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, προσφέρουν στα μέλη του Συνδέσμου τα παρακάτω προνόμια:

  • Aπεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη και Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδίατρο στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης), 24 ώρες το 24 ωρο , 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 20 ευρώ/επίσκεψη.
  • Έκπτωση 20% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε όλες τις ειδικότητες στα νοσοκομεία του Ομίλου (Δευτέρα – Παρασκευή μετά από τηλεφωνικό ραντεβού).
  • Έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, με την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.
  • ∆ωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων EMS σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής σε Νοσοκομείο του Ομίλου για τις περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης.
  • Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (Basic-Premium-Παιδιατρικό).
  • Έκπτωση 15% στα έξοδα νοσηλείας σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από την ασφαλιστική σας εταιρεία. Σε περίπτωση που έχετε κάλυψη ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας μη συνεργαζόμενης απευθείας με τις κλινικές του Ιατρικού, είναι δυνατή η πίστωση του λογαριασμού σας, μέχρι 60 ημέρες, προκειμένου να μην εκταμιεύετε εσείς τα χρήματα για την αποπληρωμή των νοσηλίων. Επιπλέον, για τα έξοδα νοσηλείας, μπορεί να γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ σε όλες τις κλινικές του Ομίλου.

Δείτε αναλυτικά την προσφορά πατώντας εδώ.

Ισχύς προσφοράς:

Η προσφορά ισχύει επ’αόριστον.